By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Lead UI/UX Designer Tampere / Hybrid

Lead UI/UX Designer

Olemme kokeneiden ammattilaisten perustama designiin keskittyvä yritys. Kasvamme vauhdikkaasti ja laajan verkostomme ansiosta olemme reilussa vuodessa palvelleet jo kymmeniä asiakkaita. Tähän joukkoon on kuulunut yhtä lailla kasvuyrityksiä, julkisia organisaatioita kuin kuin Suomen suurimpia, globaalisti toimivia yrityksiä. Rakennamme ainutlaatuista hybridi-kulttuuria, jossa yhdistyvät inhouse-mallin, design-toimiston ja freelancer-verkoston parhaat puolet. Kysynnän alati kasvaessa etsimme nyt omaan tiimiimme vakituista suunnittelijaa (vaikka edelleen myös freelancereille on kysyntää!)

Tule kanssamme tekemään parempaa designia ketterään ja joustavaan työympäristöön, jossa haasteisiin tartutaan heti eivätkä jähmeät rakenteet tai pitkät komentoketjut hidasta hommia. Sinulta luonnollisesti odotamme samaa: olet itseohjautuva ammattilainen etkä jää odottelemaan että joku muu ratkaisee haasteet puolestasi.

Etsimme sinua, jos olet

 • Kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta UX/UI-suunnittelun parissa. Plussaa mikäli portfoliossasi on vakuuttavia referenssejä.
 • Kykenet muuttamaan asiakkaamme liiketoiminnan strategiset tavoitteet kiitellyiksi brändi- ja käyttäjäkokemuksiksi
 • Hallitset käyttäjälähtöisen muotoilun menetelmät ja kykenet muuttamaan monimutkaisetkin vaatimukset yksinkertaisiksi ja kiinnostaviksi palveluiksi.
 • Pystyt asettamaan tavoitteita työllesi ja etenemään niitä kohti systemaattisesti
 • Puhut sujuvasti samaa kieltä muiden muotoilijoiden, kehittäjien, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa  
 • Puhut sujuvasti suomen lisäksi myös englantia 

Sanomattakin on selvää, että hallitset tärkeimmät design-työkalut, kuten Figma, Miro, Sketch, Adobe CC etc.

Vaikuta itse omaan työnkuvaasi

Jaamme asiakastöitä jokaisen osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten pääset vaikuttamaan paljonkin tehtäviesi sisältöön. Niihin voi kuulua esimerkiksi tuote- ja palvelumuotoilua, käyttöliittymien suunnittelua, toiminnallisuuden määrittelyä, asiakastarpeen selvittämistä haastatteluiden avulla, käytettävvyyden arviointia, prototyppointia, työpajojen fasilitointia, brändistrategioita jne. Toisinaan toteutamme asiakkaalle yksittäisen projektin ja toisinaan asiakkaamme tarvitsee apuamme jatkuvaan kehittämiseen.

Mitä tarjoamme:

 • Laajan ja monipuolisen kollegajoukon johon kuuluu mm. kokeneita designereita ja design-johtajia, UX- ja UI-suunnittelijoita, tutkijoita, copywritereitä, graafikoita ja jopa erikoistehostesuunnittelijoita.  
 • Työyhteisön jossa yhteinen teesimme on se että töissä pitää olla kivaa
 • Työvälineesi saat valita vapaasti itse
 • Työtä tehdään aluksi etänä, mutta selvitämme parhaillaan erilaisia toimitilamahdollisuuksia. 
 • Poikkeuksellisen laajat työterveyspalvelut 

Jos ylläolevat asiat resonoivat, niin kuulemme sinusta mielellämme!


Hae helposti:

Täytä tämä yksinkertainen lomake. Deadlinea haulle ei ole, sillä kiinnitämme sopivan henkilön heti kun sellaisen löydämme ja mahdollisesti useammankin sillä tekemistä riittää.


Kerromme mielellämme lisää! 

Heidi Vaarala

heidi@alphadesignpartners.com
+358 50 360 4184

Harri Kiljander

harri@alphadesignpartners.com
+358 40 50 60 007


Become an insider

Receive the latest news, tips, tools and more information around design and customer experience. Conveniently in your inbox monthly.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Interested in working together?
Let's talk →